Szolgáltatások

Könyvvizsgálók, adótanácsadók – teljeskörű, professzionális szolgáltatások akár „egy kézből”

Könyvvizsgálat

Éves beszámolók könyvvizsgálata

Számunkra a könyvvizsgálat több, mint törvényi kötelezettség, és törekszünk arra, hogy ezt ügyfeleink is megtapasztalják.

Könyvvizsgálóink, adótanácsadóink bizalmi kapcsolat kiépítésével, megfelelő tanácsokkal és természetesen a kötelező közzétételekben való közreműködéssel segítjük ügyfeleinket céljaik elérésében. Tovább olvasom…

Konszolidációs csomagok könyvvizsgálata

 

Vállaljuk vállalatcsoportok számára teljesítendő konszolidációs adatszolgáltatások ellenőrzését és a kapcsolódó jelentéstételi kötelezettségek teljesítését.

Folyamatosan kommunikálunk a vállalatcsoport könyvvizsgálóival és tájékoztatjuk őket a felmerült kérdésekről. Tovább olvasom…

Átalakulások könyvvizsgálata

 

Rengeteg kérdés merülhet fel egyesülés, szétválás, vagy társasági formaváltás kapcsán.

A tranzakciók könyvvizsgálata mellett széleskörű szakmai tanácsadást is biztosítunk ügyfeleink részére. Tovább olvasom…

Apportértékelés

 

Tőkeemeléskor a tulajdonostársak védelmében szükséges a társaságba bevonni kívánt vagyonelem piaci értékének meghatározása és annak könyvvizsgáló általi jóváhagyása. Tovább olvasom…

Tranzakciós szolgáltatások

Cégértékelés

 

Tulajdonosváltás, átstrukturálás, tőzsdei bevezetés előtt áll és szeretné megismerni cége valós értékét?

Több éves tapasztalattal rendelkező könyvvizsgálók, adótanácsadók segítéségre lesznek a gazdasági társaságok értékelésében.

Tranzakciós tanácsadás

 

Tranzakciók kapcsán legyen szó felvásárlásról, fúzióról, felszámolásról, összeolvadásról vagy tőzsdei bevezetésről rendszeresen felmerülnek a kérdések:

Mennyi is a valós érték?

Legfeljebb mennyit érdemes fizetni?

Mennyi legyen a minimum ár?

Ügyfeleinknek átfogó értékelést, számviteli, adó- és üzleti tanácsadást nyújtunk ezen kérdések területén.

Pénzügyi átvilágítás

 

Akvizíció útján szeretné piaci részesedését növelni?

Egy cég felvásárlása jelentős kockázatokat rejthet magában, ezeket viszont jelentősen csökkentheti, ha szakértőket bíz meg a kiszemelt társaság átvilágításával.

Keresse könyvvizsgálóinkat, adótanácsadóinkat bizalommal!

Tanácsadás

Számviteli tanácsadás

 

Minden társaság életében előjöhetnek olyan kérdések, amelyek megválaszolásához tanácsadó segítségét kell igénybe venni.

Akár egy új típusú tranzakcióról, akár meglévő folyamatok optimalizációjáról van szó, kollégáink nagy örömmel segítenek.

IFRS tanácsadás

 

Összetett számviteli kérdések IFRS-elvek szerint történő kezeléséhez segítségre van szüksége?

Könyvvizsgáló és adótanácsadó kollegáink örömmel állnak rendelkezésére áttérés koordinálásában, IFRS-ek szerinti pénzügyi kimutatások elkészítésében.

Adótanácsadás

Komplex adózási kérdése merült fel?

Adótanácsadó kollegáink iránymutatást adnak az összetett adójogszabályok alkalmazásához és segítenek megoldani bármilyen felmerült problémát.

Minőségpolitikánk

Innováció és felügyelet- a minőség garanciája

 

Könyvvizsgálók, adótanácsadók vagyunk, akik évtizedes magyar és nemzetközi szakmai szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet piacvezető nemzetközi könyvvizsgálati vállalatoknál szereztünk meg.

Kiváló angol nyelvtudással és kellő szakmai kompetenciával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legyen szó magánvállalkozásról, kis-, közép-, vagy nagyvállalatról, illetve befektetési vállalkozásról, mint okleveles könyvvizgsálók, adótanácsadók a legmegfelelőbb megoldásokat találjuk meg az Ön számára!