Tranzakciós tanácsadás

Cégfelvásárlás, cégátvétel, fúziók, tőzsdei bevezetés

 

Tekintsen a részletek mögé, és ragadja meg a tranzakció üzleti értékét!

 

Amikor egy Társaság felvásárlás, fúzió, felszámolás, összeolvadás vagy tőzsdei bevezetés előtt áll, gyakran olyan gazdasági kérdésekkel szembesül, melynek megválaszolása bonyolult és időigényes lehet. Ebben segít a Central Audit tranzakciós tanácsadás szolgáltatása. A cégfelvásárlás és egyéb tranzakciós folyamatok során felmerülő kérdéseket válaszoljuk meg. Tanácsadóink segítik Önt megérteni és kialakítani a legjobb stratégiát, míg Ön az üzleti feladataira összpontosíthat.

Csapatunk tranzakciós tanácsadás szolgáltatások során a kellő szakértelmet ötvözi az adatelemzés mélyreható ismeretével. Nem csak tájékoztatjuk ügyfeleinket a felmerült problémákról, hanem javaslatokat is adunk azok kezelésére. Amint azonosítjuk a hibákat, segítünk azok megértésében, és minden esetben megadjuk Önnek a legcélravezetőbb megoldásokat.

Ezenkívül a tervünket és kommunikációnkat mindig az Ön egyedi igényeihez és elvárásaihoz igazítjuk. Ez magába foglalja a párbeszédet a kulcsfontosságú felekkel, például igazgatósági tagokkal, valamint adó- és jogi tanácsadókkal.

Együttműködünk Önnel az adatok hasznosításában, a problémák feltárásában, megoldások megtalálásában, valamint abban, hogy az ügylet a megfelelő ütemben menjen előre.

Tranzakciós tanácsadás szolgáltatások:

 

Pénzügyi átvilágítás

Tapasztalt csapatunk segíthet az adó és számviteli kockázatok azonosításában. A bevételek és költségek elemzése során, felhasználva a múltbeli iparági információkat, azonosítjuk a tranzakció lehetséges kockázatát, hogy jobban megértse a vállalat valódi pénzügyi teljesítményét.

Vételi és Eladó oldali átvilágítás („buy-side and sell-side”)

Csapatunk alapos vételi és eladási oldali átvilágítást kínál minden szervezeti területen. Akár konkrét pénzügyi átvilágításra, akár költségelemzésre van szüksége, az értékesítés megkezdése előtt együttműködünk Önnel. Ami az értékesítést illeti, minden tranzakció más és más, ezért megközelítésünk, hogy az Ön vállalkozásának sajátos igényeit veszi figyelembe.

Pénzügyi rendszerek és folyamatok átvilágítása

Az informatikai átvilágítás megvédi és lehetővé teszi a vállalat működését azáltal, hogy rávilágít a kockázatokra, illetve IT beruházásokat és megoldásokat ajánl a vállalkozás operatív támogatására, fejlesztésére.

Mergers and acquisitions (M&A) szolgáltatások

Az ügylet minden szakaszában lehetőség nyílik M&A tevékenység optimalizálására. A Central Audit tanácsadói az integrált szolgáltatásokat és a mély iparági szakértelmet felhasználva, segítik a folyamatok és rendszerek fejlesztésében, valamint a tranzakció felgyorsításában.

Miért bennünket válasszon?

Széles körű könyvvizsgálati tapasztalatunk megfelelő szakmai hátteret és iparági ismeretet biztosít számunkra, hogy megválaszolhassuk Önnek a tranzakciós folyamat során felmerülő adó és számviteli kérdéseit. Olyan tanácsadóra van szüksége, aki kellő számviteli szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik az Ön iparágában, így nem kell értékes időt töltenie azzal, hogy megértsük üzleti célját, az iparági sajátosságokat szem előtt tartva.

A Central Audit csapata az ügyfél elégedettségét tartja legfontosabb céljának, és ennek érdekében úgy alakítjuk ki ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat, hogy a legtöbb hozzáadott értéket teremtsük meg számukra.

Üzleti fókusz

Könyvvizsgálat

Számviteli tanácsadás

Pénzügyi átvilágítás

Vállalatértékelés

Adótanácsadás

Speciális minősítések

IFRS minősítés

Befektetési vállalkozási minősítés

Pénzügyi intézményi minősítés

Iparági fókusz

Autóipar

Kereskedelem

Termelés/Gyártás

Ingatlankezelés

Nonprofit szervezetek

Szolgáltatások

  • Éves beszámolók könyvvizsgálata
  • Konszolidációs csomagok könyvvizsgálata
  • Átalakulások könyvvizsgálata
  • Apportértékelés
  • Cégértékelés
  • Tranzakciós tanácsadás
  • Pénzügyi átvilágítás
  • Számviteli tanácsadás
  • IFRS tanácsadás
  • Adótanácsadás

Bővebben »

Lépjen velünk kapcsolatba!