Minőségpolitika

Innováció és felügyelet- a minőség garanciája

 

Könyvvizsgáló kollégánk rendelkezik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara engedélyével, bejegyzett könyvvizsgáló, ezen felül IFRS minősítéssel is rendelkezik. A Kamara 3 évente ellenőrzi minden magyarországi könyvvizsgáló, így társaságunk működését is.

Kollégáink munkájukat minden esetben a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által fejlesztett és jóváhagyott szoftverrel végzik a szintén a Kamara által elfogadott nemzetközi szakmai standardoknak megfelelve. Ez garantálja, hogy társaságunk nemzetközi elvárásoknak megfelelően végzi munkáját, ügyfeleink pedig színvonalas szolgáltatásban részesülnek.

Senki sem tévedhetetlen, mindenki hibázhat. Annak az esélye, hogy két szakember egymástól függetlenül ugyanazt a hibát véti, elhanyagolható. Társaságunk éppen ezért minden megbízáson legalább két fővel vesz részt, akik egymás munkáját ellenőrizve, egymással folyamatosan konzultálva végzik munkájukat, ezzel minimalizálva a hasonló kockázatokat.

Munkatársaink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, tréningeken, online konferenciákon, hogy naprakészen válaszolhassák meg kérdéseit, és segítsenek eligazodni a jogszabályok között.

Kik vagyunk mi?

Fiatal lendületes csapat – megoldások nemzetközi tapasztalattal